HTS Autocleanway 4x5L

HTS Autocleanway 4x5L
Varenr.
301000
Lager
På lager

Kvantumsrabatt

Loading...

Autocleanway 5L
Ultra kraftig avfettingsmiddel med konsentrerte aktive ingredienser
Spesielt formulert for svært porøse eller veldig slitte gulv
Beregnet til gulvvaskemaskiner

RENERE GULV, RENGJØRING SOM VARER LENGER

  • Rengjør, avfetter og polerer effektivt
  • Kontrollert skumming
  • Reduserer forbruk
  • Reduserer smuss og rester i maskinen
  • Hindrer ubehagelig lukt

AUTOCLEANWAY
sørger for bærekraftig og meget effektiv rengjøring, avfetting og polering for alle typer gulv. Ideelt for resepsjoner, lobbyer, tog- og busstasjoner, flyplasser, sykehus med mere. Kontrollert skumming, konsentrert rengjøringskraft og det at den ikke etterlater seg rester og belegg, gjør den perfekt for skuremaskiner og poleringsmaskiner.

AUTOCLEANWAY
er basert på BIOSURF®-prosessen, som anvender ultraeffektive biotensider for å sørge for mer kraftfull fukting og rengjøring som varer lengre. Man sparer kostnader ved at rengjøringstiden kortes ned og produktmengden som trengs reduseres betydelig.

AUTOCLEANWAY
har naturlig, frisk parfyme slik at det rengjorte området dufter rent og behagelig.

AUTOCLEANWAY
er mild mot både mennesker og miljø. Middelet fremmer avfallsvannets biologiske nedbrytbarhet, reduserer avleiringer som kan tette maskinene og eliminerer ubehagelig lukt. Den inneholder plantebasert voks som gir flott glans.

 

BIOSURF®


BIOSURF®-prosessen er en bioteknologisk prosess som bruker en utvalgt kombinasjon av høykvalitets mikroorganismer for å produsere ekstremt effektive tensider: biotensider.

Disse biotensidene er stabilisert og brukt til å forsterke effektiviteten i flytende produkter. De er opptil 500 ganger mer effektive enn tradisjonelle petrokjemiske tensider. Og siden de kommer fra fornybare kilder, er de 100 % naturlige og 100 % biologisk nedbrytbare.
De eksepsjonelle fuktende og spredende egenskapene hos biotensider øker rengjøringseffekten og reduserer den mengden rengjøringsmiddel som trengs for å gjøre jobben. Alt dette gjør produkter med BIOSURF® kosteffektive og miljøvennlige.

HTS BIOs tre bioteknologiprosesser,

BIOSURF®, CONSORTIUM® og BIOSMOSE®, fungerer sammen gjennom hele ECOWAY-serien av rengjøringsprodukter og dekker et vidt spekter av rengjøringsbehov.
For rengjøring som varer lenge, bruk AUTOCLEANWAY+ som en del av den totale ECOWAY rengjøringsløsningen.

Biologiske nedbrytbarhet, reduserer avleiringer som kan tette maskinene og eliminerer ubehagelig lukt. Den inneholder plantebasert voks som gir flott glans.

Relaterte varer

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×