HTS Pureway Aqua 4x5 l

HTS Pureway Aqua 4x5 l
Varenr.
301025
Lager
På lager

Kvantumsrabatt

Loading...
Et unikt og konsentrert desinfeksjonsmiddel uten faremerking. "Aqua" parfyme. Drevet av biosurfaktanter. 3 i 1 avfettingsmiddel, desinfeksjonsmiddel, luktstabilisator

RENERE OVERFLATER, MATHYGIENE
PUREWAY AQUA sørger for bærekraftig, høyeffektiv rengjøring, avfetting og desinfisering av alle typer gulv og overflater. Fungerer på mange forskjellige overflater, inkl. gulv, vegger, avtrekkshetter, komfyrer, komfyrtopper, griller etc. Det er et desinfeksjonsmiddel i henhold til EN 1040 og EN 1276 og er et ideelt rengjøringsmiddel for en lang rekke lokaler, som kafeer, restauranter, hoteller, institusjonskjøkken, skoler med mere.

PUREWAY AQUA er basert på BIOSURF®-prosessen, som anvender ultraeffektive biotensider for å sørge for mer kraftfull fukting og rengjøring som varer lengre. Man sparer kostnader ved at rengjøringstiden kortes ned og produktmengden som trengs reduseres betydelig.

PUREWAY AQUA har naturlig, frisk parfyme slik at det rengjorte området dufter rent og behagelig. Gir utmerket resultat på alle vaskbare flater, selv de mest ømfintlige (behandlede tregulv, epoxy etc.)

PUREWAY AQUA har en naturlig, ren og frisk duft.

PUREWAY AQUA er menneske- og miljøvennlig og vil ved jevnlig bruk redusere den miljømessige effekten av rengjøring i betydelig grad.

Produktbonus: Perfekt for tepperensmaskiner med sprøyting og oppsuging

Relaterte varer

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×